Dugnad

Kaller inn til dugnad onsdag 19.08 fra kl 1600

Vi må legge dekk på volder og gjøre klart til å legge på sand. fint om noen kan ta med tilhenger.

Fint med tilbakemeldinger om dere kommer

ORGANISERT TRENING LIMOEN

Organisert trening på limoen. Vi venter på nye retningslinjer fra NIF ang organisert trening. Banen er åpen for dere som har nøkkel. Jeg ønsker å komme i kontakt med alle dere som driver med sikkerhetskurs ( den hvite boka) send meg en liten mail med dato dere hadde kurset og hvor mange oppmøter dere har igjen. Send til leder@notoddenpk.no Så skal vi se hva vi kan få til.

All organisert aktivitet opphører inntil videre beskjed

På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. Det blir ikke organisert trening på lørdag. Vi kommer tilbake når vi starter opp igjen.

Styret.

Dugnad og høstsmell 27 oktober kl 1000

Dugnad og høstsmell.
Vi må ha en dugnad før snøen kommer.
Generel opprydding.
Plukke stein.
Luke grass.
Sette opp brøyte stikker.
Tenkte å avrunde med et lite stevne i presisjon og snor etter vi er ferdige med rydding.
Vi fyrer å bållpanna å tar en sosial lunch.
Ta med mat og drikke.
Spett
Rive
Ryddesag
Ol
Fint om noen kan ta med noen vedkubber også.

Oppmøte søndag 27 okt KL 10:00

H
Styret

Vårstevne 1 Mai

1 Mai kl 11:00  arrangerer vi et lite vårstevne

Grener denne dagen vil være:

Pressisjon pistol

Pressisjon Revolver

Hurtigskyting

Snorskyting

Starten koster 100 kr å da kan du skyte alt. Max 3 ganger på snor og hurtigskyting.

Håper flest mulig tar seg tid til å komme denne dagen.

Vel møtt!

Medlemskontingentene for 2019

I begynnelsen av neste uke kommer vi til å sende ut medlemskontingentene for 2019. Nytt av året er at vi sender ut medlemskontingentene per e-post. Da denne endringen har tatt tid, er ikke medlemskontingentene sendt ut enda. Endringen gjør at det vil bli enklere å administrere og sende ut medlemskontingenter fremover. Digitalisering vil etterhvert være krav fra forbundet. Fra 01.01.2020 er det også krav om at vi bruker NIF sitt medlemsregister. Av denne grunn ber vi om at dere logger inn på https://minidrett.nif.no og sjekker at kontaktinformasjonen deres stemmer. Dersom dere ikke har vært inne på Minidrett før, må dere lage dere et brukernavn og passord. Dere vil også finne fakturaen og medlemskortet inne på Minidrett. Medlemskontingenten for 2019 er på kr. 1.000,-. og består av følgende: kr. 300,- til NSF, kr. 60,- til Telemark skytterkrets og kr. 640,- til Notodden Pistolklubb. Kontonummeret på fakturaen er ikke NPK sitt eget kontonummer, men nummeret til oppgjørskontoen vår hos Buypass. Dette kontonummeret må ikke brukes uten å fylle inn kidnummer. NSU medlemmer får en ekstra regning, denne vil ligge etter den ordinære medlemskontingenten i fakturaen. Noen medlemmer er ikke oppført med e-post, de det gjelder vil få tilsendt medlemskontingenten via ordinær post. Hvis noen ikke får regningen på e-post eller skulle få problemer med Minidrett, så kan dere ta kontakt med meg på: kasserer@notoddenpk.no eller på nr: 481 62 403.