Monthly Archives: desember 2022

Hei alle sammen!

By   5. desember 2022

Nå går vi snart inn i et nytt år, og med det har vi i styret satt opp noen datoer som vi håper å få til litt aktivitet på banen. Det er da snakk om 2 stk level 2 dynamisk stevner med datoene søndag 30 april 2023, og søndag 3 september 2023. Dette er 2 stevner som vi kommer til å trenge hjelp av medlemer for å arrangere. For å være med og hjelpe/bidra, trengs det ikke noe dynamisk kurs. Her vil de være en god mulighet til å bli introdusert for dynamisk sporten, og å se MASSE bra og morsom skyting. Så håper mange kan sette av de datoene!

Neste er da et felt stevnet. Dette vil vi da prøve å få til onsdag 31 mai 2023. Dette er noe alle som har hatt sikkerhetskurs kan være med på! En ypperlig mulighet til å bli kjent med folk i klubben og bare ha en trivelig dag på banen. Her trenger man ikke eget våpen. Har du lyst til å være med, så kan man garantert låne av noen andre. Så ikke vær redde for å spørre!

Det vil også fra 1 januar 2023 være organisert trening for dynamisk skyting samme tider/dager som vanlig organisert trening. Her vil Martin (dynamisk kontakt) lage noen enkle øvelser som går an å benytte seg av hvis ønskelig. Disse vil bli lagt opp på banen. Disse treningene skal skje på bane 2-3 eller 4. Bane 1 er fortsatt for vanlig organisert trening. 

Håper at 2023 blir et år der vi ser flere nye fjes både på stevner, aktiviteter, dugnader og banen generelt! Så hold av datoene! Har dere spørsmål, så ikke nøl med å kontakte noen av oss i styret. Hvem dette er står det en oversikt over på nettsiden. 

Mvh styret i NPK.