Kronerulling

Kronerulling.

Det har vært et ønske at vi får sand på vollene på Limoen. Årsaken til dette ønsket er at vi har hatt noen tilfeller med rikosjetter.

Med situasjonen vi hadde i sommer med tørke er dette spesielt ugunstig. Vi har fått inn tilbud på masse til vollene og på arbeidet med å få dette opp på vollene.

Tilbudet:

  • 100m2 masse kr. 9000,- tilkjørt på Limoen
  • 10 timer med hjullaster til kr. 6000,-
  • Totalt: 15000,-

 

Vi har nå brukt en del penger på Limoen i år, og har derfor ikke mer penger enn det vi må ha i kassa til klubben. Derfor spør vi om medlemmene ønsker å være med på en kronerulling til dette formålet. Allerede har flere sagt at de ønsker å hjelpe klubben med dette. Hvis dette er noe du ønsker å være med på kan det innbetales i Vipps til nr 65516. Eller kontonr 26994509925 Merk det med «Limoen».

Er det noe dere lurer på ang dette.

Ta kontakt med leder på

E-post: leder@notoddenpk.no

Tlf: 95154611

 

Grasrotandelen
Notodden Pistolklubb er registrert i Grasrotandelen hos Norsk Tipping. Dette vil si at du som spiller på noen av Norsk Tipping sine spill, kan støtte klubben økonomisk uten at det medfører deg ekstra kostnader eller redusert gevinst. Det eneste som skal til er å registrere seg som grasrotgiver.

 

 

Styret

Notodden Pistolklubb.

Sveinung Hegna