By   14. mars 2019

I begynnelsen av neste uke kommer vi til å sende ut medlemskontingentene for 2019. Nytt av året er at vi sender ut medlemskontingentene per e-post. Da denne endringen har tatt tid, er ikke medlemskontingentene sendt ut enda. Endringen gjør at det vil bli enklere å administrere og sende ut medlemskontingenter fremover. Digitalisering vil etterhvert være krav fra forbundet. Fra 01.01.2020 er det også krav om at vi bruker NIF sitt medlemsregister. Av denne grunn ber vi om at dere logger inn på https://minidrett.nif.no og sjekker at kontaktinformasjonen deres stemmer. Dersom dere ikke har vært inne på Minidrett før, må dere lage dere et brukernavn og passord. Dere vil også finne fakturaen og medlemskortet inne på Minidrett. Medlemskontingenten for 2019 er på kr. 1.000,-. og består av følgende: kr. 300,- til NSF, kr. 60,- til Telemark skytterkrets og kr. 640,- til Notodden Pistolklubb. Kontonummeret på fakturaen er ikke NPK sitt eget kontonummer, men nummeret til oppgjørskontoen vår hos Buypass. Dette kontonummeret må ikke brukes uten å fylle inn kidnummer. NSU medlemmer får en ekstra regning, denne vil ligge etter den ordinære medlemskontingenten i fakturaen. Noen medlemmer er ikke oppført med e-post, de det gjelder vil få tilsendt medlemskontingenten via ordinær post. Hvis noen ikke får regningen på e-post eller skulle få problemer med Minidrett, så kan dere ta kontakt med meg på: kasserer@notoddenpk.no eller på nr: 481 62 403.