By   8. mars 2024

Hei alle sammen!

Da er det nye året godt i gang, og vi har så smått begynt planlegging av året 🙂

Vi har foreløpig satt opp noen datoer for 3 stk dynamisk stevner. To av de er pistol, og en rifle+pcc.
Datoene for dette er: VÅRMATCH pistol 1-2 juni, sensommer/høst pistol 31 august- 1 september, Rifle match 14-15 september
Dette er datoer vi trenger hjelp! Her er det snakk om bygging noen dager føre hvert stevne, og jobbing på selve stevnet. En god mulighet til å møte folk i klubben, og få innblikk i dynamisk skyting. Så hvis du har mulighet på disse datoene (+et par dager føre) så sett de av i kalenderen. Alt er ikke 100% spikret, men fint hvis folk kan notere seg de datoene uansett. Dette vil vi gjerne få til sammen med alle dere i klubben 😀

Vil også nevne at hvis noen i klubben har lyst til å ha/arrangere andre type stevner eller klubb samlinger, så si i fra til oss i styret 😀 så skal vi prøve å hjelpe så godt vi kan. Vi vil gjerne se dere på banen alle sammen!

vi satser på et godt skyte år i 2024, med masse moro og god stemning! 🙂

-Linda Kaldbekkdalen.